Parlem fa a Taradell la seva primera fusió a Osona, amb Tecno So

L'empresa taradellenca i la companyia de telecomunicacions han treballat la fusió durant un any.

Dimecres, 14/07/2021

Des de fa unes setmanes, el logotip de Parlem acompanya el cartell de la botiga Tecno So, al passeig Sant Genís de Taradell. La companyia de telecomunicacions i l'empresa taradellenca s'han fusionat. D'aquesta manera s'ha completat un procés que ha durat un any i es tracta de la primera fusió que fa Parlem a la comarca d'Osona, on ja n'està negociant d'altres.

Tecno So Parlem

Segons ha explicat el responsable de Tecno So, Josep Caro, a Ràdio Taradell, Parlem buscava operadors locals i els va anar a buscar. Després d'escoltar ofertes d'altres companyies, com Orange o Adamo, al final, l'empresa taradellenca es va decantar per la firma catalana, que té molts accionistes de la comarca i "nosaltres tenim el tipus de client que buscaven". És a dir, amb Parlem comparteixen "una altra manera de pensar i és independentista".

La proposta de fusió amb Parlem, a més, va arribar en un moment en què Tecno So, que té més de 25 anys d'experiència, volia créixer i no es volia aventurar a fer-ho tota sola. "O ens ajuntem o bé fer les coses sol és difícil davant les grans operadores de telefonia", defensa Caro.

Referents amb fibra òptica

Tecno So ha estat l'empresa responsable de desplegar la fibra òptica a Taradell des del 2016 i també ho ha fet i treballa a altres municipis, com Santa Eugènia de Berga o Seva i també fora d'Osona. Ara mateix, compten amb unes 1.600 línies de telefonia fixa i unes 2.600 de mòbil.

Parlem, que va néixer el 2014, ofereix serveis integrals de telecomunicacions i, des de fa unes setmanes, cotitza a borsa. És una empresa en creixement, ja que l'any passat la seva facturació va augmentar un 70%.

Caro també ha aprofitat la conversa amb Ràdio Taradell per desmentir les xifres publicades pel diari Cinco Días fa unes setmanes, en què deia que Parlem havia comprat Tecno So per gairebé 4 milions d'euros.

twitter