Oriol Ramírez, a la final dels World Roller Games

El taradellenc, clau en la reacció del combinat estatal a la segona part.

Dijous, 04/07/2019

La selecció espanyola sub19 d'hoquei patins jugarà la final dels World Roller Games després de derrotar Portugal a les semifinals, dijous a la tarda, per un emocionant 3 a 2. El partit es va decidir a menys de dos minuts pel final quan va arribar el gol de la victòria del combinat estatal. Els portuguesos es van avançar en dues ocasions i van fer l'1 a 2 a l'inici de la segona part. A partir d'aquí va arribar la reacció de la selecció amfitriona, amb un Oriol Ramírez que va portar el pes del seu equip i va aconseguir el gol de l'empat. El seu company d'equip al CP Manlleu, Roc Pujadas, va fer el gol de la victòria. La final la jugaran contra l'Argentina, que va superar Itàlia per 2 a 0. Serà divendres a partir de les 10 del vespre en un partit que es disputarà al pavelló CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú i que es podrà veure en directe per TV3 i RollergamesTV.

Dimecres, la selecció estatal va superar Colòmbia en els quarts de final per 4 a 0 en un partit plàcid, tot i que els gols es van resitir en els primers minuts del partit.