On són les campanes de l’ermita de Sant Quirze de Subiradells?

S'investiga el robatori de les dues campanes aquests últims dies.

Dimarts, 18/04/2023

ermita de Sant Quirze de Subiradells

Molta preocupació entre els veïns de La Roca de Taradell i crides a la col·laboració ciutadana per trobar el lladre o els lladres de les campanes de l'ermita de Sant Quirze de Subiradells, que es troba en aquesta urbanització. Diumenge, ho va alertar mossèn Joaquim Fàbregas durant la missa a l'església de Sant Genís i també ho ha denunciat l'Associació de Veïns de La Roca a través de les xarxes socials. No se sap quan es van robar exactament aquestes dues campanes, que són de bronze. L'últim record que tenen els veïns és que el 19 de març hi eren.

WhatsApp Image 2023 04 18 at 163637

El cas ja s'ha denunciat als Mossos d'Esquadra, que han començat a investigar-ho. De fet, aquest dimarts, s'han desplaçat a La Roca agents de la policia. Com que es tracta d'una zona poc concorreguda, es creu que els lladres haurien pujat a la teulada de l'ermita amb una escala per poder treure les campanes amb més facilitat.

A partir d'aquí, s'ha obert una crida per col·laborar amb la investigació policial. Les càmeres que hi ha a la urbanització podrien ajudar a detectar els moviments sospitosos.