Obert el nou passatge de l'Escola

En les properes setmanes, els alumnes de Les Pinediques podran accedir-hi per aquest nou vial.

Dimarts, 24/01/2023

Coincidint amb la festa major d'hivern, s'ha obert el passatge de l'Escola. En concret, la ciutadania pot utilitzar des de dijous aquest nou passatge que connecta el carrer Miquel Martí Pol i la carretera de Balenyà, just davant de Can Costa. D'aquesta manera, es tanquen gairebé deu mesos d'obres.

Passatge de l\'Escola 2

Segons destaca l'Ajuntament, el passatge de l'Escola és un "important connector de relacions urbanes", ja que uneix diversos equipaments municipals de manera directa i ràpida: Can Costa i Font, el Centre d'Assistència Primària (CAP), l'Escola Les Pinediques, l'Espai d'Aigua i Salut, els habitatges socials i els habitatges tutelats de la Fundació Vilademany. A més, cal destacar que s'han creat dues zones de lleure noves, una amb un nou parc infantil i l'altra amb el circuit de salut, que es va traslladar per les obres del nou pavelló. 

Passatge de l\'Escola

Aquest nou passatge és totalment per a vianants, i només està previst que hi puguin circular els veïns que tinguin l'accés al garatge per aquest carrer. En les properes setmanes també està previst que els alumnes de l'Escola Les Pinediques ja puguin accedir a l'escola des d'aquest passatge, i millorar així l'accessibilitat i la seguretat dels alumnes i les famílies.

El cost d'urbanització d'aquest sector ha estat de 447.579 euros, i que ha estat assumit pels propietaris dels solars resultants. A més, l'Ajuntament de Taradell té previst acabar d'instal·lar alguns elements nous al parc infantil antic del costat del dispensari que quedava fora del sector d'intervenció, com per exemple, il·luminació, arbres, bancs, tanques o jocs.

twitter