Núria Martínez presenta la seva segona novel·la, 'Bruta i esquinçada', a la Biblioteca

Dimecres, 10/04/2024

En els propers dies sortirà a la venda Bruta i esquinçada, la segona novel·la de Núria Martínez, comissària del Taradell Negre.

I precisament, amb motiu del Festival de Novel·la Negra que se celebrarà a Taradell el proper cap de setmana 12 i 13 d'abril, Martínez presentarà la novel·la a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Serà el proper dimecres, 10 d'abril, a partir de les 7 de la tarda en un acte que comptarà amb la presència de l'autora i de l'escriptor i editor Sebastià Bennasar. 

Bruta i esquinçada parla de com l'Arlet, després de sofrir una múltiple violació la nit de Sant Joan, pateix amnèsia dissociativa localitzada que fa que no recordi absolutament res del que li va succeir. Només recorda una olor nauseabunda que li impregna els narius i que la fa sentir bruta. La nit més màgica de l'any acaba esdevenint la nit de l'horror, una nit en blanc perduda en els confins de la seva memòria.

La rivalitat política entre el pare de l'Arlet i el d'un dels seus agressors serà, per certs programes i noticiaris, molt més important que la suposada violació. El joc brut farà acte de presència sense tenir en compte a què o qui arrasa pel camí.

La primera novel·la de Martínez va ser Peces d'un trencaclosques (2018).

Bruta i esquinçada