Noves càpsules del challenge ‘Sexy and Safe’

Les impulsa la Mancomunitat La Plana en el marc del programa de prevenció de conductes de risc.

Dilluns, 05/12/2022

El programa El Rusc, de prevenció de conductes de risc de la Mancomunitat La Plana, llança quatre noves píndoles del "Sexy and Safe" challenge, adreçades a les persones adolescents, en què es revelen diversos aspectes relacionats amb la sexualitat afectiva. Aquestes es presentaran durant el mes d'abril a través del nou Instagram del programa: @el_rusc_.

L'objectiu d'aquests vídeos és donar veu i resposta a totes aquelles inquietuds i dubtes que han mostrat tenir diversos joves i adolescents al taller "La caixa de dubtes i preguntes" que es realitza als centres d'educació secundària, entre els quals hi ha l'INS Taradell. Per elaborar el contingut de cada un dels vídeos s'ha comptat amb la col·laboració de la psicòloga i sexòloga Elena Crespi.

Cada píndola està centrada en una temàtica diferent: mites relacionats amb la sexualitat i les relacions sexo afectives, el plaer, les primeres vegades i la regla, respectivament. Les imatges i personatges de cada un dels vídeos mantenen la imatge de la campanya creada per la il·lustradora Olga Capdevila. Les formes ambigües i no estereotipades ajuden a mostrar l'àmplia varietat d'orientacions, identitats i diversitats.

 

 

twitter