Nova victòria del CP Taradell

Va superar el Congrés per 3 a 4 i es manté colíder.

Diumenge, 04/12/2022

El CP Taradell va capgirar en els minuts finals un resultat en contra a la pista del CP Congrés i va acabar guanyant per 3 a 4. Els taradellencs van començar marcant amb un gol de Benito al minut 5 de partit. El Taradell va disposar de les millors ocasions per fer el segon, però qui va marcar va ser el Congrés, posant el gol de l'empat a 1 en el minut 20. Un minut abans del descans, Pol Gallifa de falta directa, tornava a posar per davant el conjunt blanc-i-blau.

Però l'alegria va durar poc i és que només començar la segona part el Congrés va tornar a empatar. El partit es va igualar, no només en el marcador, sinó també a la pista. Els dos equips disposaven d'accions per desfer el 2 a 2, però l'electrònic no es movia. A la recta final del partit les oportunitats es van transformar amb gol. I qui va marcar primer va ser el conjunt local. Benito va empatar en el minut 45. Semblava que el partit acabaria amb taules, però a tres minuts pel final va aparèixer Víctor Crespo per fer el gol de la victòria. El Taradell encara hauria pogut fer un cinquè gol en el llançament d'una falta directa.

En la propera jornada el Taradell rebrà el Cerdanyola al Pujoló. Serà dissabte a les 6 de la tarda. Es tracta d'un equip que només ha sumat sis punts en set jornades.