Nova victòria de la UD Taradell

Dimecres, 21/02/2024

Nova victòria del Taradell que es consolida a la primera posició després de guanyar l'Olímpic de La Garriga per 1 a 2 amb un doblet d'Oriol Vila.

Els taradellencs van començar perdent amb un gol que va arribar al quart d'hora de joc després d'una errada defensiva i amb una vaselina que va superar el porter taradellenc. Abans del descans va arribar l'empat després d'una jugada individual de Vila que va finalitzar amb un xut molt ben col·locat. A la represa el partit va continuar igualat fins que novament Vila, després d'una bona jugada col·lectiva, va fer pujar el segon gol a l'electrònic.

Després de 18 jornades els taradellencs es mantenen al capdavant de la classificació amb 38 punts, 5 més que el Pradencs que és segon.