Nova golejada del CP Taradell

Dimarts al vespre, en el partit ajornat, va derrotar el Shum per 8 a 3.

Dimecres, 15/12/2021

Nova golejada del CP Taradell que permet enfilar-se fins a la segona posició, només superat pel Vilafranca. Els taradellencs van guanyar per 8 a 3 en un partit que, com dissabte contra el Vic, van encarrilar en el primer temps.

Només havia passat un minut quan Tino Molera va finalitzar un contraatac per posar l'1 a 0. Tot seguit, però, Dalmau va aturar una bola del Shum, però en el rebot, els visitants van marcar. En un inici frenètic de partit, el Taradell es va posar de nou en el minut 7, en una assistència de Tino Molera que Xavi Crespo va rematar tot sol. El Shum va disposar d'una falta directa, molt protestada pels taradellencs, però Dalmau va aturar la bola i poc més tard, Marc Soler, després d'una assistència de Pol Gallifa i amb molt poc angle, posava el 3 a 1. Dos minuts més tard, Tino Molera posava l'estick per fer el 4 a 1. Just abans del descans, el Shum va fer el 4 a 2.

A la represa va continuar el domini d'un Taradell que va començar el segon temps amb una falta directa que Dani Rodríguez no va poder transformar. Sí que va marcar Víctor Crespo, en el minut 30, mentre que Rodríguez feia el sisè en el 33 després d'una jugada personal. El Shum retallava la diferència en el marcador des del punt de penal, però el Taradell tenia el partit controlat i encara van arribar més gols dels locals. De penal, en el minut 38 va arribar el setè i deu minuts més tard, i de falta directa, el vuitè. Els dos darrers gols els va fer Víctor Crespo.