Nova derrota del CP Taradell

Dilluns, 05/02/2024

El CP Taradell va encaixar aquest dissabte la quarta derrota consecutiva i continua sense puntuar aquest 2024. El botxí va ser el Palafrugell, un rival directe a la taula.

El partit va començar bé pel conjunt taradellenc que es va posar per davant en el marcador amb un gol de penal transformat per Pol Gallifa al minut 6. Els taradellencs, que tenien la baixa per sanció de Víctor Crespo, no van sentenciar el partit, tot i que a la primera part van ser millors. A la represa, en canvi, el Palafrugell va sortir disposat a donar la volta al partit i ho va aconseguir. L'empat va arribar al minut 6 de la segona part i, de fet, l'1 a 1 va ser el resultat que va marcar l'electrònic durant gran part del segon temps. A la recta final el Taradell va fer aigües davant un conjunt local llançat a l'atac i molt efectiu. Amb poc més d'un minut van fer dos gols que deixaven el partit molt difícil i a 2 minuts pel final van marcar el 4 a 1 que deixava el partit vist per sentència.

A la taula, el Taradell s'allunya de l'ascens. És quart amb 21 punts a 4 del tercer, el Palafrugell, que en té 25; el segon classificat (el Lloret) en té 7 més, mentre que el líder indiscutible, l'Alpicat, està a 17 punts per sobre dels blanc-i-blaus.