Nova derrota de la UD Taradell

El Castellar, líder del grup 4A, en té prou amb 24 minuts per golejar els locals.

Diumenge, 20/11/2022

Partit per oblidar del Taradell. Els de Roger Escarrabill i Jordi Vidrier van caure golejats davant el Castellar (0-4), un dels equips amb més bona forma de la competició i que de fet, és el líder del grup 4A amb set victòries i un empat.

El Taradell va començar amb dues accions a la porteria visitant. Però el Castellar, sense prémer l'accelerador, va marcar de falta en el minut 9. El gol va deixar descentrat a un Taradell que va veure com en el minut 19 arribava el segon. Genís va poder aturar el primer xut, però en el rebot va caure als peus d'un visitant que no va dubtar a fer el segon. A la jugada següent, i de contraatac, arribava el tercer i en el minut 24, el quart, després d'una centrada en què el jugador del Castellar va rematar sol des del punt de penal. Abans del descans, el Castellar va disposar de tres accions més per marcar, però Genís i la manca d'encert, van evitar que el cinquè pugés en el marcador.

De fet, el 0 a 4 no es va moure més. A la segona part, els tècnics taradellencs van fer canvis. El joc del Taradell va millorar i van disposar d'accions per retallar la diferència, però no van poder marcar. El Castellar, amb el marcador a favor, es va limitar a defensar els gols i els tres punts que el fan més líder. En el tram final del partit i en una acció polèmica, Raül va ser expulsat. En canvi, el Taradell continua sense guanyar després de 10 jornades amb sis derrotes consecutives.

La setmana vinent s'enfrontarà al Gurb a domicili, en el darrer partit de la primera volta.