Nou microconte a la façana de la Biblioteca de Taradell

Taradell és, juntament amb Vic, Manresa, Berga i Solsona, els llocs que el Departament de Cultura ha escollit a les comarques centrals per exposar aquests microcontes amb l'objectiu de contribuir a la creació literària d'aquest gènere. 

Dimarts, 16/04/2019

Per cinquè any consecutiu, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell se suma a les activitats que s'organitzen des dels Serveis Territorials de la Catalunya Central per celebrar la Diada de Sant Jordi. El poema que enguany es pot llegir a la façana de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font és de l'escriptor Pasqual Farràs. La pancarta estarà exposada fins al 25 d'abril.

Amb aquesta acció, es pretén sorprendre al lector, jugar amb l'ambigüitat i deixar que cadascú interpreti de manera lliure les paraules del microconte. En aquest sentit, es podrà gaudir d'una lectura breu, però alhora intensa. Es tracta d'una iniciativa literària conjunta per enriquir la diada de Sant Jordi. 

El primer any es va comptar amb un microconte d'Antoni Pladevall; el 2016, un de Joan Pinyol; el 2017, de Ramon Erra, i, l'any passat, de Jordi Estrada.