VÍDEO. El nou videoclip de Dami Àlvarez, 'Midnight'

Diumenge, 21/10/2018

Us deixem amb el nou videoclip del taradellenc Dami Àlvarez. Es diu Midnight i està gravat al teatre de Santa Eugènia de Berga, on van donar un ambient de foscor, ja que la cançó parla de la mitjanit. La lletra bàsicament parla de una persona que es desperta a mitjani i veu una llum a l'altra banda de la porta de la seva habitació. El personatge s'acosta per veure què pot ser, i veu que hi ha una esfera de llum blanca sospesa a l'aire, ell s'hi apropa per intentar tocar-la, però la llum se'n va, fins que, finalment, entén que vol que la l'acompanyi. Els dos continuen caminant fins que un dia el personatge té un problema; necessita l'ajuda de la llum, però la llum segueix caminant, deixant-l'ho sol envers el problema.

Segons explica en Dami, "el que volia transmetre en aquesta lletra és la metàfora de l'amistat, en què la llum simbolitza els amics i que no sempre estan al teu costat quan més els necessites".

Informació de la banda:


  • David Costa, bateria i cors. I participació de diverses formacions de la comarca, juntament amb Pep López.

  • Pep López, guitarrista i efectes.

  • Oge Álvarez, guitarrista, fundador del grup Parking. I participació de la gira de teatre del grup SAU i gravació del disc en directe del mateix grup.

  • Sergi Gutiérrez, al baix, exmembre del grup Parking.

  • Dami Àlvarez, cantant i compositor, guitarrista i pianista