Victòria i cinquè lloc per la UD Taradell

Els taradellencs van superar el Llavaneres per 4 a 2.

Dilluns, 21/03/2022

La UD Taradell té cada cop més a prop la permanència i de fet, els bons resultats dels últims partits, els ha situat en cinquena posició amb 31 punts quan només manquen 9 jornades per finalitzar la competició.

Davant el Llavaneres, el Taradell va ser superior, però no va rematar el partit fins a les acaballes de l'enfrontament. L'1 a 0 va arribar al quart d'hora de joc en una jugada de pilota parada amb gol de Vila. El Taradell no va poder fer el segon i va veure com el Llavaneres empatava a la mitja hora. La reacció del Taradell no es va fer esperar i Èrik va empatar amb un xut des de la frontal, quatre minuts després posant el 2 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, el Taradell va continuar dominant, però un cop més no va saber tancar el partit i els visitants ho van aprofitar per fer l'empat a 2. Després d'uns minuts d'incertesa, els taradellencs van tornar a controlar el partit i el gol de Vila va donar força a un Taradell que va jugar a plaer en els darrers instants del partit, fent el 4 a 2.