Victòria del CP Taradell davant el Vilanova

Els taradellencs es mantenen amb opcions d'aconseguir la primera posició.

Dilluns, 21/03/2022

El CP Taradell va sumar, dissabte al vespre, una victòria molt important davant el Vilanova. Els de Jefa Rovira, sense Dani Rodríguez ni Xevi Crespo, es van imposar per 3 a 4 en un partit en què van jugar els últims tres minuts amb inferioritat numèrica.

Pol Gallifa va avançar el Taradell en els primers minuts de joc, però els locals van capgirar el marcador amb un minut fatídic del Taradell. Abans del descans, però, Sergi Pla aconseguia donar la volta al marcador amb dos gols, un de falta directa i un altre de contraatac. A la represa, Albert Benito va fer el 2 a 4. Semblava que el Taradell tenia el partit ben encarrilat, però el Vilanova no havia dit l'última paraula. Primer va fallar una falta directa, però en el minut 33, el Vilanova va fer el 3 a 4. Tot seguit va tornar a disposar d'una jugada de pilota aturada i novament van fallar. Amb el partit obert, en els darrers minuts l'enfrontament es va escalfar i els nervis van aparèixer tant a la pista com a les banquetes. El delegat del Taradell, Manel Domènech, va veure la targeta vermella i els blanc-i-blaus van jugar els últims tres minuts amb inferioritat numèrica amb un Vilanova que ho va provar de totes maneres, inclús traient el porter, però el Taradell va poder defensar el 3 a 4 i sumar 3 punts que el mantenen amb opcions al títol.

Ara mateix és tercer, a tres punts del líder, el Sant Cugat.