Victòria de la UD Taradell en el primer partit de la temporada

Va superar el Seva per la mínima i des del punt de penal.

Dilluns, 05/10/2020

Debut amb victòria per a la UD Taradell en el primer partit de la temporada 2020/21. El conjunt de Gerard Pallarès va trobar a faltar les moltes baixes que tenia, però, tot i així, es va emportar la victòria i suma els tres primers punts a la Lliga després de guanyar el Seva per 0 a 1.

El partit va començar amb una ocasió d'Oriol Vila, però va ser de les poques oportunitats que es van veure en el partit, ja que, per la seva banda, el Seva tampoc va posar en perill la porteria defensada per Genís Donadeu. No va ser fins a l'equador de la segona part quan Plade Roma va fer el primer i únic gol del partit des del punt de penal. El Taradell va defensar el gol en els darrers minuts per evitar que el marcador es mogués.