Victòria de la UD Taradell contra el Roda

El conjunt de Gerard Pallarès va aprofitar els errors del Roda per sumar tres punts més.

Diumenge, 15/12/2019

Segona victòria consecutiva per la UD Taradell. Dissabte a la tarda va superar el Roda per 4 a 2 en un partit estrany que es va decidir per petits errors. El Roda va ser superior a la primera part i es van avançar al quart d'hora de joc amb un gol de Llivina. Els visitants van tenir el segon molt a prop, però van desaprofitar una clara acció davant Genís Donadeu, que, amb la punta del peu, va evitar el gol. Els rodencs van marcar en el minut 35, però ho van fer en fora de joc i el col·legiat va anul·lar el gol mentre que a la jugada següent, en una acció desafortunada pels visitants, el Taradell aconseguia l'empat. Va ser en una falta exectuada per Oriol Povedano en la qual un defensa va desviar la pilota al fons de la xarxa. Amb 1 a 1 es va arribar al descans.

A la segona part el Taradell va dominar. Povedano, també de falta, va enviar la pilota al travesser i, a la jugada següent, el capità taradellenc Marc Font posava els locals per davant amb el 2 a 1. Cinc minuts després en una pilota llarga Oriol Vila aprofitava un error defensiu per fer el 3 a 1 i, en el minut 62, després d'un córner, Plade marcava amb un xut des de l'àrea petita aprofitant un nou error visitant. El Roda va reaccionar quan Joel, en pròpia porteria, va fer el 4 a 2 en el minut 70 i posant emoció en el marcador. Els taradellencs, però, van aguantar bé el resultat i van sumar tres punts més que el situen sisè amb 25 punts després de 14 jornades.