Victòria de la UD Taradell al camp del Sant Julià

Diumenge, 12/11/2023

Segona victòria consecutiva de la UD Taradell. Si la setmana passada va superar el Pradenc, aquest dissabte va guanyar a domicili. Ho va fer al camp del Sant Julià de Vilatorta per 3 a 1. Tots els gols van arribar a la segona part.

UD Taradell   Pradenc RECURS 2023 (12)

Després d'una primera part amb poques ocasions, el segon temps va començar intens i amb dos gols de Joan Canó. El primer en el minut 48, després d'un córner, i el segon, un minut més tard, en un mal refús del porter. El Taradell guanyava 0 a 2 i va disposar de més ocasions per ampliar-lo. No va ser fins al 69 quan Érik González, que tornava a l'equip després d'unes setmanes lesionat, marcava amb un xut creuat. Els de Jordi Pladevall tenien el partit encarrilat i, tot i que el Sant Julià va escurçar la diferència en el marcador en el minut 76, la victòria no va perillar i més quan en el minut 82 els locals es quedaven amb un jugador menys per l'expulsió de Nil Torrents.

Amb aquesta victòria el Taradell s'enfila fins a la cinquena posició amb 15 punts. La setmana vinent rebrà el Santa Eugènia. El derbi enfrontarà dos equips que tenen els mateixos punts.