Victòria de la UD Taradell al camp de l'OAR Vic

Dimarts, 03/05/2022

La UD Taradell va superar a l'OAR Vic, diumenge al matí, per 0 a 2. Els gols dels taradellencs, que els va fer Oriol Vila, van arribar al tram final del partit.

A la primera part els dos conjunts van crear perill, sobretot en jugades de pilota parada mentre que la segona part va ser del Taradell amb contraatac constant a la porteria del conjunt vigatà, que des de fa unes jornades és nou equip de Tercera Catalana. Tot i les múltiples accions blanc-i-blaves, el gol no arribava davant un gran Enciso i també per una defensa local que es multiplicava. En el minut 80, una assistència de Canó va acabar amb el primer gol de Vila amb un xut des de la frontal. El mateix jugador hauria pogut marcar cinc minuts després, però no va tenir encert mentre que en el descompte, un contraatac de Vila va permetre al Taradell fer el segon.

Amb la victòria al camp de l'OAR, el Taradell suma 35 punts i té molt a prop la permanència a Segona Catalana quan falten quatre jornades per acabar la Lliga.