Victòria còmoda del CP Taradell davant el Congrés

Els taradellencs sumen la segona victòria de la temporada i continuen invictes

Dilluns, 13/11/2023

El CP Taradell va guanyar per 3 a 1 al Congrés en el partit més còmode del conjunt blanc-i-blau d'aquesta temporada.

Els de Jefa Rovira van ser molt superiors i només començar van disposar de dues faltes directes, però ni Sergi Pla ni Víctor Crespo van poder superar el porter visitant. D'ells dos, però, va sortir el primer gol visitant. Va ser en una jugada de Crespo que va finalitzar Pla. Era el minut 13. Puigbí va haver d'intervenir en poques ocasions mentre que els taradellencs estaven bolcats a la porteria visitant. En el minut 20 Arnau Font d'esquena a porteria marcava el 2 a 0. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

CP Taradell 2023/24_entrenament

A la represa, el Congrés va semblar que feia un pas més i de fet, amb el gol de Perpinyà al minut 31 semblava que l'equip visitant es posava dins del partit. Però va ser un miratge. El Taradell no va perdre els nervis i amb una assistència de Víctor Crespo arribava el gol de Benito que posava el 3 a 1. Quedaven 8 minuts de partit que van ser de tràmit. El Taradell va aguantar el marcador davant un Congrès poc intens que no va crear perill a la porteria local.

Amb aquesta victòria el Taradell puja un lloc a la classificació i es situa tercer amb 8 punts. En el proper partit el Taradell es desplaçarà fins a la pista del Barça. Serà diumenge al migdia.