Valuós empat, però amb sabor amarg, pel CP Taradell

Els taradellencs guanyaven 2 a 1 a dos minuts pel final.

Dilluns, 06/01/2020

El Taradell va sumar un punt en el primer partit del 2020 després de firmar un empat en la sempre visita complicada del Reus. Un bon punt davant un gran equip, però amb sabor agredolç després que l'empat dels roig-i-negres arribés a dos minuts pel final.

Marc Soler, al minut 6, va aconseguir obrir el marcador en rematar una bola que va entrar plorant a la porteria de Ballart. El Reus va moure la banqueta i els canvis van servir per revolucionar l'equip, que va disposar de diverses accions davant un Dalmau que va recuperar l'estabilitat a la porteria. El joc es va aturar durant 20 minuts per un tall elèctric i, a la represa, els dos equips van disposar de diverses ocasions per moure l'electrònic, però els dos porters ho van evitar.

A la segona part, el Reus va portar la iniciativa amb jugades que posaven a prova una vegada darrera l'altra a Dalmau, però el Taradell, sempre dins del partit, esperava les seves ocasions per crear perill a la porteria de Ballart fins que, en el minut 37 una rigorosa targeta blava a Benito va permetre a Marc Julià disposar d'una falta directa. Dalmau va posar l'estic i va treure la bola quan aquest volia llançar però el rebot el va aprofitar Salvat per marcar l'1 a 1. En el minut 43, una gran intervenció de Dalmau, aixecant les cames, va impedir el gol de Romà Bancells mentre que, un minut després, Dani Rodríguez sorprenia a tothom amb un llançament exterior que entrava ras al pal llarg de la porteria de Ballart. El partit es posava de cara per un Taradell va defensar com mai el 2 a 1 però després d'un temps mort, Àlex Rodríguez en una acció molt semblant al gol del seu germà Dani i feia l'empat a 2. Abans del final el Reus encara va disposar d'una darrera jugada.