Treballada victòria de la UD Taradell davant l'Olímpic de La Garriga

Un gol d'Oriol Vila a dos minuts pel final va donar la victòria al Taradell.

Diumenge, 27/10/2019

Marçal Sala ha començat a afinar la punteria. El màxim golejador de la temporada passada del grup 5 de Tercera Catalana va ser l'autor de dos dels tres gols del Taradell, que dissabte a la tarda va superar a l'Olímpic La Garriga per 3 a 2. El Taradell va anar de més a menys, però el gol d'Oriol Vila, en el minut 88, va fer justícia al que es va veure damunt del terreny de joc.

El davanter taradellenc, Marçal Sala, obria el marcador al minut 6 de joc i marcava el segon, en el minut 19. Semblava que seria un partit còmode pels homes de Gerard Pallarès, però l'Olímpic de La Garriga va demostrar que és un dels equips que lluitarà per la part alta de la taula. I abans del descans va marcar el 2 a 1. A la segona part els del Vallès van buscar el gol de l'empat i el van aconseguir en el minut 67. Amb l'empat el Taradell va reaccionar i va trobar el premi quan Oriol Vila definia a la perfecció una jugada d'atac dels locals. Amb aquesta victòria el Taradell és setè a la classificació amb 14 punts.