Tot a punt per a la Selectivitat

Els exàmens de les PAU a Catalunya comencen aquest dimecres, 7 de juny, dia a partir del qual molts alumnes estaran pendents d'unes proves que seran decisives per poder accedir a la universitat. 

Dimecres, 07/06/2023

37 alumnes de l'Institut de Taradell i també diversos de Taradell que estudien en altres centres educatius han començat els examens de les PAU aquest dimecres a la Universitat de Vic. La majoria son alumnes que en el darrer any han cursat el segon de Batxillerat i que preparen des de setmanes els exàmens. 

Aquest dimecres comencen amb els exàmens de llengua castellana i llengua estrangera. A la tarda s'examinaran els estudiants que hagin escollit les optatives d'anàlisi musical, ciències de la terra i medi ambient, cultura audiovisual, física i geografia.

Dijous serà el torn d'història, dibuix artístic, llatí i matemàtiques. A la tarda es faran les proves de dibuix tècnic, història de l'art, història de la filosofia, literatura castellana i química.

L'últim dia els alumnes s'examinaran de llengua catalana, electrotècnia, fonaments de les arts, grec i matemàtiques. A la tarda es faran els exàmens de biologia, disseny, economia de l'empresa, literatura catalana i tecnologia industrial.

Selectivitat 2023 (4)

Selectivitat 2023 (1)

Selectivitat 2023 (5)

Selectivitat 2023 (3)