Tercer lloc d'Oriol Pujol a la CKC

El jove taradellenc va participar en cinc de les set curses del circuit de curses de muntanya infantils de Catalonia Kids Cup 2019.

Dimarts, 17/12/2019

El jove soci del Centre Excursionista de Taradell (CET) Oriol Pujol, de 8 anys, ha acabat tercer del circuit de curses de muntanya infantils Catalonia Kids Cup 2019. El circuit va començar al febrer amb la Polartic Snowrunning disputada a la Vall de Núria i va acabar l'octubre amb la Pirineu XS a Bagà. Van formar part d'aquest circuit 7 de les millors curses de muntanya infantils per a nens d'entre 8 i 16 anys que es van disputar a Catalunya.

Pujol va participar en 5 d'aquestes curses aconseguint el tercer lloc de la general de la categoria PreBenjamins. Després d'haver aconseguit la tercera posició a la Polartic Snowrunnig (Vall de Núria), la Caminets dels Íbers (Roca del Vallès) i la UP Xic (Les Masies de Voltregà) a la Berga Trail Kids va ser cinquè i a la Pirineu XS (Bagà) va quedar quart. El 12 de desembre a l'Escola Catalana de l'Esport d'Esplugues de Llobregat va tenir lloc la cerimònia de cloenda de la CKC 19, on es van lliurar els trofeus als guanyadors de cada categoria, i es va fer un reconeixement a tots els nens i nenes que havien participat en almenys 4 de les proves del circuit del 2019.