Tercer empat consecutiu de la UD Taradell a Segona

Dissabte va empatar a 1 contra el Voltregà.

Dilluns, 03/10/2022

La UD Taradell va jugar dissabte a la tarda el tercer partit de la temporada a Segona Catalana. I com en els dos primers partits, el resultat va ser d'empat. Es va enfrontar al Voltregà, en el primer derbi de la temporada pels taradellencs, i el resultat va ser d'empat a 1.

El Taradell va ser molt superior a la primera part però en canvi, a la segona, el Voltregà va ser millor. El Taradell va començar fort i al quart d'hora de joc Amine avançava els locals. El Taradell es va sentir còmode durant els primers 45 minuts i va estar a punt de fer el segon en diverses ocasions, però va perdonar. I a la segona part va pagar aquesta falta d'efectivitat davant un Voltregà que va fer l'empat en la primera jugada clara que va disposar. Amb l'1 a 1 el Voltregà va ser superior davant un Taradell amb molts nervis que veia com el Voltregà creava molt perill a la porteria de Jona.

El resultat no es va moure i el Taradell, amb aquest empat, es manté invicte però encara no coneix la victòria. A la classificació suma 3 punts i es situa sisè.

El proper cap de setmana jugarà al camp del Berga, diumenge a 2/4 de 5 de la tarda. El conjunt del berguedà és segon amb 6 punts (només ha jugat dos partits).

UD Taradell Voltregà (2)

D'altra banda, el filial del Taradell va sumar la primera victòria de la temporada al guanyar a domicili el Sant Vicenç de Torelló per 1 a 3. Els blanc-i-blaus van haver de capgirar el gol inicial dels locals. Ho van fer amb dos gols de Gil Solé i Marçal Sala a la primera part. A la segona, Oller va fer l'1 a 3 definitiu. A la classificació són onzens amb 3 punts. El proper cap de setmana s'enfrontaran al Seva,