Taradell tancarà els equipaments municipals a partir de demà

En principi, la mesura dictada per Mercè Cabanas s'allargarà dues setmanes.

Dijous 12/03/2020

Com a mesura de prevenció per l'alerta per coronavirus, Taradell tancarà a partir de demà diversos equipaments públics i s'han suspès totes les activitats públiques programades fins al dijous 26 de març. Així ho ha ordenat l'alcaldessa, Mercè Cabanas, a través d'un ban aquesta mateixa tarda. El tancament afecta el Centre Cultural Costa i Font (Biblioteca i sales comunes, l'Espai d'Aigua i Salut-EAS, l'Escola de Música i d'Arts L'Arpa, el Parc de les Olors, el centre obert El Puntal i servei d'informació juvenil, la Llar de Jubilats i diverses instal·lacions esportives: el Parc d'Esports, el camp de futbol de la Raureda i el pavelló municipal El Pujoló, on s'han suspès els entrenaments i partits. A més, la mesura suspèn el mercat municipal dels dimecres.

Aquesta decisió excepcional s'allargarà dues setmanes, però l'alcaldessa avisa que "aquests tancaments i suspensió es podran prorrogar pel termini que sigui necessari en funció de l'evolució de l'alerta sanitària provocada pel virus Covid-19". A aquesta mesura cal sumar-hi el tancament d'escoles i instituts que ha dictat el govern de la Generalitat a partir de demà.

Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament "demana a la ciutadania que es mantingui informada pels canals oficials" i, en aquest sentit, Ràdio Taradell seguirà emetent i el web municipal s'anirà actualitzant amb tota la informació. També es fa una crida perquè "s'evitin els rumors i la difusió d'informacions no contrastades. En situacions d'emergència la serenitat és més necessària que mai, per la qual cosa agraïm la col·laboració de tothom evitant desplaçaments i contactes innecessaris".

En el mateix ban, Cabanas recorda que, davant de qualsevol sospita, es recomana trucar al 061 i seguir la informació actualitzada al Departament de Salut. Fins ara, no s'ha detectat cap cas de coronavirus a Taradell.

Aquest vespre, a partir de les 8, en parlarem àmpliament a Ràdio Taradell amb l'alcaldessa, Mercè Cabanas.

Ban alcaldessa coronavirus