Taradell s'apunta al Cicle Gaudí i projectarà cinema català cada mes

La primera projecció serà la pel·lícula Madre i es podrà veure a Can Costa el 27 de setembre.

Diumenge, 27/09/2020

Cicle Gaudí

Taradell és un dels catorze municipis que, aquesta tardor, s'incorpora al Cicle Gaudí. Es tracta de l'únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori, impulsat per l'Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les quatre Diputacions, la Generalitat i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. L'Ajuntament de Taradell, a través de la Regidoria de Cultura, ha decidit sumar-se a la iniciativa i, d'aquesta manera, ara ja seran 66 les poblacions que projectaran pel·lícules estrenades recentment un cop al mes de setembre a juny.

 

A Taradell, la primera projecció es farà el diumenge 27 de setembre, a les 7 de la tarda, al Centre Cultural Costa i Font. La pel·lícula d'aquest mes és Madre, un thriller dirigit per Rodrigo Sorogoyen, protagonitzat per Marta Nieto, Jules Porier i Àlex Brendemühl, i que es va estrenar el novembre de l'any passat.

Sinopsi de Madre

Madre, pel·lícula premiada al Festival de Màlaga, es fixa en la vida de l'Elena (Marta Nieto), que rep una trucada de l'Iván, el seu fill de sis anys, que li diu que està perdut en una platja de França i que no troba al seu pare. Aquestes paraules desesperades del seu fill van ser l'últim que va saber d'ell. Deu anys més tard, l'Elena viu en la mateixa platja on va desaparèixer el seu fill, treballa com a encarregada en un restaurant i sembla que està començant a sortir d'aquest fosc túnel en què ha estat ancorada durant tant de temps. La seva vida dona un gir quan coneix per casualitat a Jean (Jules Porier), un adolescent francès que li recorda al seu fill. Entre ells sorgeix una forta connexió que acabarà sembrant el caos i la desconfiança al seu voltant.

La projecció a Can Costa serà a les 7 de la tarda. El preu de l'entrada serà de 4,5 euros i hi haurà dos descomptes: valdrà 3 euros si es presenta el Carnet Jove o es podrà gaudir d'un 2x1 si es presenta la targeta del Club Vanguardia.

De cara a l'octubre, la projecció serà el dissabte 24. En aquest cas, es podrà veure ¿Puedes oírme?, de Pedro Ballesteros.

Més info del Cicle Gaudí.

twitter