Taradell comença a elaborar un Pla de Salut

Aquest dimecres, es farà una trobada a Can Costa amb veïns per escoltar les seves opinions i suggeriments

Dimecres, 15/11/2023

L'Ajuntament de Taradell, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha començat a preparar el Pla de Salut per al període 2023-2027, amb l'objectiu de "millorar la salut i el benestar de les persones del municipi", segons destaca el consistori.

El seu procés d'elaboració consta de dues etapes. D'una banda, hi ha la diagnosi de salut, que ha de permetre identificar els principals problemes de salut i necessitats sentides per la població i, per altra, el pla d'acció, on es defineixen les línies estratègiques i les accions a dur a terme per a la millora de la salut.

En aquests moments, la Regidoria de Salut es troba en aquesta segona etapa i, per aquest motiu, vol recollir les propostes, idees i recomanacions "per fer de Taradell un municipi més saludable". Per fer-ho, es portaran a terme diferents accions de participació ciutadana. Per exemple, una sessió participativa aquest dimecres, 15 de novembre, a dos quarts de 7 de la tarda a Can Costa. També es pot omplir un qüestionari a la pàgina web de l'Ajuntament. Totes les opinions són totalment anònimes.

pla de salut