Taradell acull diumenge la segona prova de la Copa Osona de bicitrial

La competició tindrà lloc a la zona de Les Pinediques, a Goitallops.

Diumenge, 08/03/2020

Diumenge al matí es disputarà la segona prova de la 21a edició de la Copa Osona de Bicitrial - Gran Premi Diputació de Barcelona a Taradell i ho farà amb la presència de diversos pilots locals, entre ells Jordi Araque, que competeix en la categoria elit o el vigent campió del món, Sergi Llongueres. La competició va començar fa tres setmanes a Calldetenes i consta d'un total de cinc proves: Calldetenes, Taradell (8 de març), Folgueroles (10 d'abril), L'Esquirol (24 de maig) i Vic (20 de juny). A la prova s'hi han inscrit uns 200 pilots, alguns d'ells internacionals, entre les categories de prebenjamí i elit.

Zona Goitallops - bicitrial

Cartell Copa Osona Trial 2020 Una de les novetats d'enguany és el nou reglament de competició que ha posat en marxa la Federació Catalana de Ciclisme. Es tracta de la normativa internacional basada en l'acumulació de punts a les zones i donant com a vencedor el participant amb la puntuació més alta.
El concepte és senzill, els participants han de creuar les seves portes (sectors) sense tocar el terra amb cap part del cos ni de la bicicleta, excepte amb els pneumàtics i amb no més temps de l'establert, fixant en un màxim de 2 minuts. Per cada sector creuat sense penalitzacions s'obtenen 10 punts. Després de sobrepassar les diferents zones, el participant amb més punts serà declarat guanyador. La puntuació màxima que es pot obtenir a les zones que agrupen els nivells de verd, taronja, vermell i groc és de 50 punts, mentre que les zones que agrupen els nivells de negre, blanc i blau és de 40 punts.

Pel que fa als resultats dels pilots taradellencs a la prova de Calldetenes cal destacar la tercera posició de David López en benjamí; en elit, Jordi Araque va ser quart i Guillem Oliver, tretzè; Jordi Tulleuda també va ser quart en R1; Ferran Serra va ser desè i Guillem Tulleuda, vint-i-novè en R3; Roger Villar va ocupar el lloc 22 en principiant i Isaac Pujol va ser sisè en benjamí.