Taradell acollirà la 8a Vetllada de Cuina Solidària el 7 de novembre

Els tiquets per aquesta cita, que té col·laboració taradellenca, ja estan a la venda.

Dijous 07/11/2019

Vetllada de Cuina Solidària

 

T'agrada menjar bé? T'agrada ser una persona solidària? Són les preguntes que llança la 8a Vetllada de Cuina Solidària, organitzada per Cuiners Solidaris d'Osona, el Ripollès i la Selva, Cambrers d'Osona i el Seminari de Vic, que es farà a Taradell el proper 7 de novembre. Una proposta que suma gastronomia i altruisme i que recull diners per destinar-los a projectes que lluiten contra la pobresa i l'exclusió social.

Per aquest any, s'han previst dos sopars. El primer es va fer el 13 de juny al Pati de l'Ós del Seminari de Vic i el segon tindrà lloc el proper 7 de novembre, al restaurant El Serrat del Figaró de Taradell. En aquestes cites gastronòmiques les protagonistes són les tapes que preparen els restauradors de les diferents comarques per a 400 comensals. Entre els participants, per exemple, hi ha El Xocolater de Taradell.

Vetllada de Cuina Solidària

 

El preu del tiquet per al sopar, que consta de 15 tapes, és de 35 euros. També hi ha l'opció de ser un soci solidari per 150 euros. Els tiquets es poden adquirir a la web www.tincticket.com. En edicions passades s'han arribat a recaptar més de 70.000 euros, que es reparteixen entre els projectes socials escollits. Enguany n'hi ha quatre. Hi ha la iniciativa Mecenatge terapèutic per a infants i joves de la Fundació MAP del Ripollès, el projecte Fem xarxa de Càritas, Mirades felices de la Fundació Josep Comas i Dones amb beca econòmica del Casal Claret.