Segona victòria pel CP Taradell

Supera el CDM gallec per 2 a 3.

Diumenge, 06/11/2022

Dos de dos pel CP Taradell. Dissabte a la tarda va sumar la segona victòria de la temporada després de jugar dos partits al superar per 2 a 3 el CDM CH. El conjunt gallec compta amb el taradellenc Nil Generó, que va ser titular contra els de Jefa Rovira.

Els gallecs es van avançar en els primers compassos del partit, però van veure com a la recta final de la primera part els taradellencs capgiraven el marcador amb un minut de diferència. Abans, el conjunt local va enviar una bola al pal i va fallar una falta directa. En el minut 19, Sergi Pla va empatar el partit i un minut més tard, Marc Palazón feia l'1 a 2. En el minut 23 i després d'una targeta blava a Xavi Crespo, el CDM empatava al transformar una falta directa. Amb el 2 a 2 es va arribar al descans.

A la segona part el Taradell va dominiar, sobretot després que Víctor Crespo marqués el 2 a 3 des del punt de penal. El Taradell va defensar el resultat i va sumar tres punts que el situen a la part alta amb un partit pendent, el de la primera jornada, que jugaran aquest dimecres a partir de 2/4 de 9 del vespre a la pista del Barça Atlètic on els de Jefa Rovira intentaran fer el ple de victòries.