Segona victòria de la temporada pel CP Taradell

Va superar el Lloret, un rival directe a la part baixa, per 3 a 4.

Diumenge, 24/11/2019

El CP Taradell va trencar la ratxa negativa de resultats i, dissabte al vespre, es va retrobar amb la victòria després de superar el Lloret per 3 a 4. Els taradellencs, després del partit del Vic, necessitaven la victòria, però, sobretot, els tres punts per sortir d'una zona complicada. En un partit molt seriós, els homes de Ferran Moreno van dominar de principi a fi i van tornar a guanyar nou jornades després. Albert Benito va inaugurar el marcador en els primers minuts de partit, però, de seguida, el Lloret va empatar. La reacció visitant va ser brutal i, amb una gran exhibició, Xevi Soler, Tino Molera i Dani Rodríguez no només tornaven a posar per davant del Taradell, sinó que ho feien posant un gran avantatge en el marcador. El Lloret, però, es va tornar a posar dins del partit amb un gol en el darrer minut de la primera part.

El Taradell va saber gestionar molt bé el 2 a 4 i, en cap moment, va perillar el marcador a la segona part, malgrat que en els darrers minuts el Lloret va maquillar el resultat amb el 3 a 4 definitiu.

A la classificació, el Taradell és tercer per la cua amb 7 punts. Aquest cap de setmana rep el Liceu.