Aquesta setmana, doble revetlla de Sant Joan a Taradell

Dimecres es farà una prerevetlla als Jardins de Can Costa, amb concert i l'encesa de la il·luminació estival, i dijous arribarà la Flama del Canigó.

Dimecres, 22/06/2022

Aquest any la revetlla de Sant Joan a Taradell s'avança un dia. Aquest dimecres, 22 de juny, l'Ajuntament ha organitzat una prerevetlla a partir de les 9 del vespre als jardins de Can Costa. S'inaugurarà la il·luminació d'estiu de Can Costa, que consisteix en unes garlandes que estaran enceses durant tota la temporada d'estiu posant llum, i un toc de festa, a la terrassa del centre cultural. A més, per amenitzar l'encesa d'aquestes garlandes, hi haurà un concert de versions, a càrrec de NINI Project, i s'acompanyarà amb el repartiment de coca i cava per a tothom.

20220622 st joan nini

Igualment, l'endemà, i com ja és tradició, Taradell rebrà la Flama del Canigó. Serà a les 7 de la tarda als mateixos jardins de Can Costa i es farà l'encesa de la tradicional foguera de Sant Joan, durant la qual també s'oferirà coca i cava a tots els assistents.

 

 

Coincidint amb la revetlla de Sant Joan i davant les altes temperatures, l'Ajuntament fa una crida a celebrar-la amb civisme i de forma segura.

Pel que fa al taller de ratafia que estava previst per aquest dijous ha canviat de dia. Finalment, es farà dimecres de la setmana que ve, dia 29, sota l'organització del Parc de les Olors.