Ràdio Taradell organitza dissabte una caminada i un concert de lluna plena

La caminada serà popular i es tancarà amb un concert de versions de Boys Damm.

Dissabte, 29/05/2021

Finalment, Ràdio Taradell ha decidit substituir la festa de Carnaval, que aquest any no s'ha pogut fer per la pandèmia, per una caminada i concert de lluna plena. Es farà el proper dissabte 29 de maig, coincidint que aquells dies la lluna estarà en màxima expansió.

Boys Damm
La caminada, que començarà cap a les 8 del vespre, tindrà uns 10 quilòmetres, assequibles per a tots els participants. El punt de sortida serà al bosc del Pujoló, on, a partir de dos quarts d'11, es farà el final de festa amb un concert de versions a càrrec dels osonencs Boys Damm. Evidentment, s'hauran de respectar totes les mesures de seguretat per la pandèmia, com la distància i l'ús de la mascareta.

Les inscripcions per a la caminada, a un preu de dos euros, s'obriran una hora abans, a les 7, al mateix punt de sortida. Els participants han de portar-se el sopar i, a la sortida, se'ls donarà una ampolla d'aigua. A tothom que camini també se l'obsequiarà amb un regal sorpresa.

No és la primera vegada que, a Taradell, es fa una caminada nocturna. El CAU la va organitzar, per primera vegada, el 1988. Ràdio Taradell ha decidit recuperar-la en unes dates en què hi ha ganes de començar a sortir i compartir després d'un any tan complicat. No és la primera activitat que recupera l'emissora. Per festa major, també va reprendre el concurs de crits i xiulets i, aquest any, hi tornarà.

Caminada i concert de lluna plena
twitter