Ràdio Taradell dedicarà l'especial 'T'escoltem' de dissabte al Sant Jordi confinat

El programa arrencarà a les 5 de la tarda.

Dissabte, 18/04/2020

Sant Jordi

 

Ràdio Taradell farà dissabte a la tarda una nova edició del programa especial T'escoltem, dedicat a la incidència taradellenca del coronavirus. Aquesta setmana, Sant Jordi marcarà les dues hores llargues que dura l'espai. A més d'actualització del situació de la crisi amb l'alcaldessa, Mercè Cabanas, i amb el director de la Fundació Vilademany, Lluís Verdaguer, T'escoltem recollirà propostes, idees i consells d'escriptors, de llibreters i de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de cara al 23 d'abril, que serà dijous de la setmana que ve.

Així, conversarem amb els regidors de Cultura i Educació, Míriam Martínez i Lleïr Pladevall, i amb escriptors com Antoni Pladevall, Aniol Florensa, Rosa Codina, la bibliotecària Eva Leucó o el periodista Albert Om. També recollirem el testimoni dels responsables de L'Estudi i El Guixarot.

Aquesta nova edició del programa, la cinquena des que va començar el confinament pel coronavirus, pretén acompanyar els taradellencs i explicar-los de primera mà què està passant al poble i, en aquest cas, vol donar alternatives a un Sant Jordi Confinat.