Ràdio Taradell assumeix l'organització de L'Envelat de Taradell del 24 d'agost

Hi haurà sopar, el Concurs de Crits i Xiulets, concert de versions i discomòbil

Diumenge, 21/07/2024

L'Envelat de Taradell obrirà una nova etapa la nit del 24 d'agost. Després que Taradell.com hagi deixat l'organització d'aquest acte, Ràdio Taradell ha decidit posar-s'hi al capdavant per garantir una bona vigília de festa major. Així, l'escenari de la plaça de les Eres continuarà sent el punt de trobada dels taradellencs i taradellenques per entrar al 25 d'agost de la millor manera.

Envelat Taradell

Com és habitual, hi haurà botifarrada popular, on s'espera un miler de persones, i tot seguit es farà el Concurs de Crits i Xiulets, que des de fa uns anys Ràdio Taradell organitza per la festa major. També hi haurà un concert de versions amb La Divand, una nova banda d'Osona que té presència taradellenca. Finalment, hi haurà fi de festa amb Dj Set.

 

 

Ràdio Taradell vol mantenir l'esperit que ha aconseguit L'Envelat de Taradell en una plaça de les Eres ben guarnida per a l'ocasió. És un dia de retrobaments i de passar-s'ho bé. Per això, l'emissora ha decidit assumir l'organització.

fm23 concurs de crits i xiulets (42)

Recordem que no és la primera vegada que Ràdio Taradell es fa càrrec de la nit del 24 d'agost. Durant la pandèmia de la covid, els estius del 2020 i del 2021, ja es va fer càrrec d'una festa similar la vigília de festa major. En aquell cas, per les mesures sanitàries, es va fer en un espai més ampli, com és la zona de l'EAS.

Concert Boys Damm–11

Properament, donarem més detalls de com serà el sopar, ja que hi haurà alguna novetat, i també s'anunciarà la causa solidària a què es destinarà part de la recaptació.

L'Associació d'Amics de Ràdio Taradell, l'entitat que gestiona l'emissora, té experiència en l'organització d'activitats com aquesta, ja que organitza el Carnaval i altres concerts al municipi. Els diners que recapta amb les festes ajuden a tirar endavant la ràdio, on constantment calen millores tecnològiques, tècniques i digitals.

Des d'aquí, agraïm també la confiança de l'Ajuntament per l'organització de L'Envelat.

Envelat Taradell