Quarta victòria consecutiva per la UD Taradell, que guanya a l'Ametlla del Vallès

Va guanyar per 3 a 2 en un partit còmode però que va acabar patint.

Diumenge, 12/01/2020

La UD Taradell va tornar a guanyar en la represa de la competició, després de l'aturada per les vacances de Nadal. Dissabte a la tarda, va superar a l'Ametlla del Vallès per 3 a 2.

Els de Gerard Pallarès van començar el partit dominant i, de fet, van estar a punt de marcar en la primera jugada del partit. Després d'una ocasió de Marçal, Vila va obrir el marcador en el minut 20 en un xut exterior i molt ben col·locat. Els visitants, que pràcticament no havien arribat a la porteria de Genís Donadeu, van aconseguir el gol de l'empat a la mitja hora de joc en una vaselina que va superar el porter taradellenc. Però només tres minuts més tard, Marçal tornava a avançar el Taradell per fer el 2 a 1. Just abans del descans, l'Ametlla hagués pogut empatar el partit, però van fallar en el llançament final després d'una errada defensiva. El Taradell va continuar dominant el partit a la segona part i després de diverses ocasions, amb desencert pels davanters taradellencs, en el minut 69, novament Vila marcava el 3 a 1. Semblava que el Taradell tenia el partit controlat i que tindria un final plàcid, però en el minut 75 els visitants van fer el 3 a 2 que els tornava a posar dins del partit. Tot i que l'Ametlla del Vallès va buscar el gol de l'empat el Taradell va saber defensar i sobretot patir per sumar tres punts més que el deixen a la zona alta amb 31 punts.