Procés participatiu per triar els millors esportistes de Taradell

Dimecres, 11/05/2022

En el marc de les Jornades de l'Esport i les Entitats de Taradell, l'Ajuntament premiarà els millors esportistes taradellencs pels seus èxits aconseguits des de l'última celebració de la Festa de l'Esport al municipi (juny 2021). Per aquest motiu s'ha obert un procés participatiu per tal que sigui la ciutadania qui decideixi quin dels candidats ha de ser escollit millor esportista de l'any. 

Hi poden participar els majors de 16 anys  i les votacions es poden fer fins al 22 de maig. 

Hi ha un total de cinc categories: júnior (-18 anys) femení, júnior (-18 anys) masculí, sènior (+18 anys) femení, sènior (+18 anys) masculí i col·lectiu esportiu (equip).

Per escollir els candidats de les 4 primeres categories, s'ha seguit el criteri que el mèrit assolit sigui, com a mínim, a nivell de campionats de Catalunya, i competicions estatals i internacionals. En el cas de la categoria de col·lectius, es premiarà a un sol equip i no a tot un club, és a dir, al col·lectiu d'esportistes que ha obtingut el campionat en qüestió.

Les votacions es poden fer a través del portal web taradell.cat/participa o bé presencialment a les oficines de l'Ajuntament. 

Des del consistori taradellenc comenten que "el fet que la votació sigui de caràcter popular, respon a la voluntat de donar veu a tothom qui viu l'esport municipal de manera directa, i que coneix i acompanya els nostres esportistes en les seves competicions".