Primer programa de la nova temporada de l''Instinews'

Dimarts 12/11/2019

Els alumnes de segon d'ESO C de l'Institut de Taradell seran novament els protagonistes d'Instinews, un magazín que es va estrenar fa quatre temporades i que enguany torna aquest dijous. Aquest programa té la peculiaritat que es fa tot amb anglès. L'objectiu d'Instinews és fer un taller de ràdio com una eina pedagògica enfocada a millorar l'expressió oral dels escolars i alhora millorar l'idioma d'una manera més atractiva per a ells. Aquest es va posar en marxa el mes de setembre, coincidint amb l'arrencada del curs escolar i durant aquest temps els alumnes han après el funcionament intern d'una ràdio i també a estructurar els continguts del guió d'un magazín d'uns quaranta minuts de durada.

En aquesta ocasió, els alumnes de segon d'ESO de l'INS Taradell parlen d'ordinadors i jocs, música, curiositats i anècdotes, entrevisten a dos professors, una alumna de Batxillerat per valorar el canvi d'ESO a Batxillerat, una alumna de primer d'ESO per parlar dels seus primers dies a l'Institut i moltes altres seccions. 

El programa es podrà escoltar aquest dijous a les 4 de la tarda i també tots els dijous dels mesos d'abril i maig en el mateix horari. Tanmateix, també el podreu escoltar en línia.

Instinews octubre 2019 (1)
Instinews octubre 2019 (2)
Instinews octubre 2019 (3)
Instinews octubre 2019 (4)