Paula Miralpeix, subcampiona de Catalunya Infantil

L'OAR Vic, l'equip de la taradellenca, va caure davant l'Espanyol per 3 a 2.

Dimarts, 21/06/2022

Sucampionat de Catalunya per a l'OAR Vic Infantil, equip en el qual milita la taradellenca Paula Miralpeix, que a més n'és la capitana. El resultat de la final, disputada dissabte al matí, va ser de 3 a 2 amb un gol de les periquites a 1 minut pel final. El gol va arribar, a més a més, des del punt de penal. El Campionat de Catalunya Infantil femení es va disputar a Martorell en el marc de l'11a Festa del Futbol Català.

L'OAR Vic va començar marcant amb un gol de Maria Soler al minut 13. Les blanc-i-blaves van fer l'empat al 18. L'Espanyol es va posar per davant en el minut 48, però un llançament des de gairebé el mig del camp de Jana Soler va posar l'empat a 2 en el 54. En els darrers minuts, l'OAR Vic va tenir idiverses ocasoins de gol, però va perdonar, mentre que l'Espanyol va marcar el gol de la victòria en aprofitar un penal per unes mans dins l'àrea.

L'equip que dirigeix Andy i Abel Castanyer tanca d'aquesta manera una gran temporada, la primera a Primera Divisió, aconseguint el subcampionat.