Oques Grasses, amb Arnau Altimir, presenten 'Fans del sol'

Dilluns, 11/02/2019
Fans del sol és el quart disc del grup osonenc Oques Grasses que té el taradellenc Arnau Altimir entre els seus components. L'àlbum es va publicar divendres i arriba després d'acumular 500.000 reproduccions en una setmana del seu curtmetratge musical rodat a Hollywood amb David Victori. Oques Grasses han estat tancada durant un any gravant i produint ells mateixos dotze cançons. I com descriuen Fans del sol? “El sol és una estrella que no li dona gaires voltes a les coses. És aquella escalfor que no espera res a canvi, la llum gratuïta dels dies, aquell record agradable dins l'ombra, les cabres, la vida”.

El nou disc s'estrenarà en directe a la Telecogresca el 6 d'abril al Parc del Fòrum de Barcelona. També faran una gira internacional que passarà per Londres, Cardiff, París, Brussel·les, Pamplona i Bolonya des del 21 de febrer i fins a finals d'abril.

El nou treball, amb el segell barceloní Halley Records, se suma als discos Digues-n'hi com vulguis, del 2014; Un dia no sé com, també del 2014, i Youponi, del 2016. Ara fa dos anys van sorprendre amb el musical Meravellós desastre que van passejar per teatres.

twitter