Nova derrota del CP Taradell que diu adéu a les opcions d'ascens a l'OK Lliga

Dilluns, 08/04/2024

El CP Taradell tenia molt difícil l'ascens a l'OK Lliga, però les poques possibilitats que li quedaven passaven per guanyar aquest dissabte al Lloret. I no va ser així. No només no va guanyar sinó que a més va caure de forma contundent per 0 a 5.

Com va passar després de Nadal, l'aturada de gairebé un mes sense competició no va anar bé al Taradell, que a més es va enfrontar a un rival més rodat i que ocupa la segona posició a la taula.

Els de Jefa Rovira només van plantar cara a l'inici del partit. Però en el moment que el Lloret va fer el primer gol, el Taradell va desaparèxier de la pista. Havien passat només tres minuts quan Duhalde va obrir el marcador amb una jugada des de darrere la porteria. Al minut 10 va arribar el segon, en un contraatac visitant. I al quart d'hora de joc, el tercer amb un potent i col·locat llançament d'Auguet. El Taradell s'hauria pogut posar dins del partit en un penal que Víctor Crespo va desaprofitar.

CP TARADELL 2023

A la segona part i amb el partit pràcticament sentenciat, van arribar dos gols més. Duhalde va marcar el quart finalitzant una gran jugada col·lectiva, mentre que al minut 41 va arribar el 0 a 5 definitiu, aquesta vegada des del punt de penal. Quedaven encara nou minuts i amb el partit més que sentenciat els dos equips van abaixar el ritme, deixant passar els segons, fins al xiulet final.

Amb aquesta derrota el Taradell es queda sense opcions virtuals per lluitar per un possible ascens a l'OK Lliga quan només queden quatre partits.