Nou repunt de casos de coronavirus a Taradell: se'n registren set en només una setmana

L'Ajuntament insisteix a demanar que no s'abaixi la guàrdia mentre el govern ja prepara un nou paquet de mesures.

Dimarts, 13/10/2020

Coronavirus

Després de la caiguda de la setmana passada, en què algun dia no es va registrar cap cas de coronavirus a Taradell, aquest cap de setmana llarg del Pilar hi ha hagut un nou repunt. Segons ha informat l'Ajuntament aquest dimarts al vespre, a partir de les dades facilitades pel Departament de Salut, el municipi té avui set contagiats, amb una taxa de 106 positius per cada 100.000 habitants. Amb aquestes dades, es calcula que cada persona infectada a Taradell encomana la Covid-19 a, com a mínim, una altra persona.

Davant d'aquest nou increment, que coincideix amb les xifres dolentes del conjunt d'Osona, l'Ajuntament insisteix a demanar màxima prudència i que no s'abaixi la guàrdia amb les mesures de prevenció i higiena. Per això, la guàrdia municipal segueix mantenint estrictes controls, segons la normativa vigent en cada moment, per aconseguir frenar el risc de contagi.

També el govern, a través del Procicat, està prenent mesures de xoc, que s'anunciaran les properes hores. Entre les més importants fins ara hi ha la de reduir la presencialitat tant com sigui possible i mantenir la distància social. Avui mateix les universitats també han donat a conèixer que, a partir de dijous, tancaran quinze dies les classes presencials.

twitter