Montserrat Barrachina proposa cinc plats per l'àpat de Sant Antoni
Montserrat Barrachina, un any més, ha passat per Ràdio Taradell en el programa especial dels Tonis de Taradell. En aquesta ocasió ens ha explicat fins a cinc plats per elaborar durant aquests dies de festa.
Per començar ens ha explicat la recepta d'una de les maneres d'elaborar una vichyssoise que serviria d'entrant del dinar de Sant Antoni. Per aquells no gaire amants de les bledes, la Montserrat ha proposat una recepta en què aquesta hortalissa no sembla la protagonista. Un altre possible àpat per aquests dies són els denominats, per Barrachina, "panets divertits" per a sis persones. Un dels plats típics d'aquestes festes és el pollastre en les seves diverses possibilitats de ser cuinat, en aquesta ocasió Barrachina ens ha proposat fer el "Pollastre a la sidra".
Per acabar d'arrodonir aquest gran àpat, la Montserrat ens ha explicat com fer un Tronc de Nadal molt especial, amb tota la seva decoració.