Mercè Cabanas respondrà, un cop al mes, les preguntes dels oients

Serà en el programa Precs i preguntes, que s'estrenarà aquest dijous a les 8 del vespre amb una àmplia entrevista amb l'alcaldessa.

Dijous, 10/10/2019

Ràdio Taradell estrenarà aquest dijous un programa dedicat a la política municipal. Es tracta de Precs i preguntes, presentat per Laia Miralpeix i Marc Güell, que pretenen acostar als oients tot allò que es cou a l'Ajuntament. Cada setmana, excepte la que hi hagi la retransmissió en directe del ple municipal, els dos periodistes entrevistaran un regidor, ja sigui de l'equip de govern o de l'oposició, per repassar la política municipal i l'estat de les actuacions del seu àmbit.

Marc Güell i Mercè Cabanas _ Ràdio Taradell

 

A més, un cop al mes, els estudis de l'emissora rebran l'alcaldessa, Mercè Cabanas, que respondrà les preguntes que tinguin els oients. Aquest dijous, Cabanas serà la primera convidada de Precs i preguntes a partir de les 8 del vespre. Amb ella, es farà un repàs dels primers cent dies al capdavant de l'Ajuntament de Taradell i s'abordaran les preguntes o suggeriments que els oients facin arribar a través del correu rtaradell@gmail.com. La intenció del programa és acostar la política municipal als ciutadans i passar per la traductora tot el que s'aprova en els plens i en el dia a dia a la Casa de la Vila. El programa es reemetrà els diumenges a les 12 del migdia.

CENT DIES

A tot això, l'Ajuntament ha suspès l'acte que havia organitzat per aquest dijous a la sala de plens coincidint amb els cent dies de Mercè Cabanas al capdavant de l'Ajuntament. S'ha ajornat fins que passi el període electoral per no incomplir cap normativa. Així, l'acte en què els taradellencs podran fer preguntes als taradellencs es farà el dijous 14 de novembre.

twitter