INNOCENTADA: McDonald's obrirà un establiment a Taradell

El nou negoci se situarà a l'antiga fàbrica d'El Tint o Comercial Sert. 

Dimarts, 28/12/2021

La zona del Tint deixarà de ser un espai abandonat i tornarà a cobrar vida. El ple de l'Ajuntament de Taradell, celebrat dijous al vespre, va aprovar per unanimitat la llicència d'obres a l'empresa McDonald's després que aquesta hagi comprat la finca. 

McDonald's preveu ocupar l'edifici de la Torre del Tint per instal·lar-hi la seu, en una superfície de prop de 500 metres quadrats distribuïts en dues plantes. Les obres està previst que comencin a principis de gener i s'allarguin durant 12 setmanes, ja que està previst que s'inauguri per Setmana Santa. 

Fonts municipals han assegurat que, a més a més, hi haurà un McAuto, el servei de recollida de comandes de McDonald's amb el vehicle privat. Això sí, el McAuto només estarà obert en horari comercial, per tant, no serà un servei 24 hores i no entrarà en funcionament fins a l'estiu, un cop hagin acabat totes les obres d'accés. 

McDonald's crearà 20 llocs de treball, la majoria contractes a temps parcial d'una mitjana de 25 hores setmanals i també contractacions especials per les temporades d'estiu. Les persones que optin a l'oferta de feina, hauran de saber francès, anglès, català i un 25% de castellà.

Més endavant està previst que s'urbanitzi la resta de la finca convertint les naus en un Centre Comercial. Altres dels sectors que s'instal·laran en el nou centre seran Bon Preu-Esclat, botigues d'esports (podria ser Decathlon), de jardineria i bricolatge, moda i complements i també s'hi farà una gran zona d'aparcament pública. 

Ràdio Taradell també ha pogut saber que McDonalds té previst crear una nova hamburguesa dedicada a Taradell on no hi faltarà el barballó. Properament s'obrià un concurs per triar-ne el nom.