Marçal Casadevall, Edu Genís i Xevi Soler no continuaran al CP Taradell

Els dos primers pengen els patins i el tercer fitxa pel Patí Vic. 

Divendres, 28/05/2021

Dissabte el CP Taradell espera superar el Palafrugell i que el Vendrell perdi el seu partit. Una carambola de resultats que li permetria disputar dues jornades més, una promoció per mantenir-se a l'OK Lliga. Passi el que passi, tres jugadors de l'actual plantilla ja han decidit que la temporada següent no continuaran al club. Es tracta del capità Marçal Casadevall que, amb 39 anys, posa punt final a una llarga trajectòria en el món de l'hoquei; també es retira, encara que ho fa molt més jove i per motius laborals, Edu Genís, mentre que Xevi Soler, un jugador que aquesta temporada ha disposat de pocs minuts, canviarà d'aires i tornarà al Patí Vic, equip amb qui ja havia jugat en la seva època de base. 

CP Taradell Arenys de Munt (10)

Edu Genís

La temporada 2012/13 un grup de jugadors formats al Patí Vic arribaven a Taradell després que el club, a través d'una permuta, aconseguís una plaça a la Primera Divisió Estatal (actualment OK Plata). Es tractava d'Albert Benito, Marc Soler, Edu Genís, Marc Nuri i Eudald Bover. Aquella temporada l'equip va baixar a Primera Nacional, categoria en la qual hi van estar durant quatre temporades fins que el 2018 es va pujar a la Primera Divisó Estatal de nou. I amb dues temporades, l'equip va aconseguir l'anhelat ascens a l'OK Lliga, una fita que van aconseguir l'1 de juny del 2019. A banda del títol de campió de la Primera Divisió Estatal, el palmarès d'Edu Genís com a Sènior es completa amb dues Supercopes Catalanes i una Copa Generalitat. Després de dues temporades a l'OK Lliga, Genís de 29 anys ha decidit posar punt final a la seva trajectòria en el món de l'hoquei per motius laborals. Edu Genís passarà a la història del CP Taradell per ser l'autor del primer gol del club a l'OK Lliga. 

 

CP Taradell Arenys de Munt (34)

Marçal Casadevall

Va arribar a Taradell la temporada 2013/14 quan l'equip no va aconseguir mantenir-se a Primera Divisió Estatal. Després de quatre temporades a la Primera Nacional, la 2017/18 aconsegueix l'ascens a la Primera Divisió Estatal on el CP Taradell hi va estar dues temporades i on Casadevall va heretar el braçalet de capità del CP Taradell que fins llavors havia portat Miquel Masoliver. La 2018/19 va pujar a l'OK on ha defensat els colors blanc-i-blaus durant dues temporades. Com Genís, a banda del títol de campions de la Primera Divisió Estatal, també ha aconseguit una Copa Generalitat i dues SuperCopes Catalanes. 

 

CP Taradell Arenys de Munt (14)

Xevi Soler

No ha estat la millor temporada de Xevi Soler. La falta de minuts del jove jugador de 26 anys s'ha vist afectat pel seu rendiment i ha fet que prengués la decisió de plegar al final d'aquesta temporada i fitxar pel CP Vic. Soler, germà de Marc Soler, jugador també del primer equip, va arribar al CP Taradell el 2015 i s'ha caracteritzat pel seu olfacte golejador. Com Genís i Casadevall, amb el Taradell ha aconseguit un ascens a l'OK Lliga i dues SuperCopes Catalanes. És entrenador també del futbol base del CP Taradell. 

twitter