L'Homenatge a la Vellesa torna a Taradell després de tres anys

La darrera vegada que es va poder fer va ser el 2019. 

Diumenge, 12/06/2022

La Covid-19 ha impedit que en els darrers dos anys no hi hagi pogut haver Homenatge a la Vellesa a Taradell. Aquest diumenge, la festa dedicada a la gent gran de Taradell tornarà a celebrar-se amb normalitat. Organitzada pel Patronat de l'Homenatge a la Vellesa, en aquesta 66a edició hi haurà 140 homenatjats, tal com va explicar el seu president, Pere Riera, aquest dijous a Taradell al dia.

145 avis i àvies a l\'Homenatge de la Vellesa

L'acte s'iniciarà a les 11 del matí davant l'església Sant Genís amb la rebuda i concentració dels avis homenatjats i dels padrins i padrines. També hi haurà la pubilla de Taradell, Núria Tuneu, i l'hereu, Adrià Serrarols, acompanyats de representants de l'Ajuntament. A 2/4 de 12, es farà la missa, que comptarà amb l'acompanyament musical de Josep Maria Puigdomènech. Al final hi haurà una actuació dels alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès, en representació dels centres escolars de Taradell. Després de l'ofici, a davant de l'església, es farà el vermut i, al migdia, a Can Costa, el dinar. L'àvia més gran serà Maria Pagès i l'avi més gran, Joan Codina, que seran els encarregats de tallar el pastís. El grup Drinking Queens posaran el fi de festa.

Prèviament a l'Homenatge de diumenge, aquest divendres es lliuraran els premis del concurs sobre els avis que la Cooperativa +65 ha promogut entre els més petits.

twitter