L'expulsió de Raül marca la derrota del Taradell davant el Vic Riuprimer

Diumenge, 06/11/2022

Després de 8 jornades (una d'elles de descans) la UD Taradell encara no sap què és guanyar. El passat cap de setmana va encaixar la quarta derrota consecutiva en el derbi davant el Vic Riuprimer REFO. El conjunt de Santa Eulàlia de Riuprimer va guanyar per 0 a 3 amb gols que van arribar a la segona part després de l'expulsió del central taradellenc Raül Garcia.

El Taradell va dominar la primera part, però seguint la dinàmica de les primeres jornades, li costa marcar. Els de Roger Escarrabill i Jordi Vidrier van disposar de diverses accions per anar al descans amb avantatge, però van fallar en els metres finals. Un pal i tres accions de Marc Gorgals van ser les accions més clares dels blanc-i-blaus.

Al cap de sis minuts de la represa, però, tot va canviar. Raül va veure la segona targeta groga i va ser expulsat. El Vic Riuprimer va aprofitar la superioritat numèrica i de seguida van arribar els gols a favor del conjunt visitant. El primer en el minut 57 va deixar el Taradell molt tocat mentre que el 0 a 2 en el 74 va ser la sentència. Amb un Taradell sense idees i llançat a l'atac va arribar el 0 a 3 definitiu, en el 84, que deixava el partit vist per sentència.

A la taula, el Taradell és penúltim amb 3 punts, els mateixos que el Gurb que és qui tanca el grup. Aquest cap de setmana s'enfrontarà a l'Atlètic Júnior. Serà dissabte a partir de 2/4 de 7 de la tarda.

UD Taradell 2022 2023 recurs (9)

D'altra banda, el filial blanc-i-blau va sumar una nova victòria a Tercera davant el Navàs a qui va superar per 3 a 2. Els visitants es van avançar a les acaballes de la primera part. Joan Canó va empatar només començar la segona part, però en el 65 el Navàs es va tornar a posar per davant. Marçal Sala en el 74 va posar l'empat a 2 i en el 81, novament Joan Canó va marcar el gol de la victòria. A la taula, el Taradell és dotzè amb 10 punts.