Les Pinediques celebren dissabte la Festa de la Primavera

Es faran activitats durant tot el dia.

Dissabte 25/05/2019

L'escola Les Pinediques celebrarà aquest dissabte, 25 de maig, la Festa de la Primavera i de les Extraescolars. Per això, s'han programat activitats durant tot el dia. Començaran a les 10 del matí, a l'edifici d'Infantil, amb una xocolatada i portes obertes. A partir de dos quarts d'11, la monitora de l'extraescolar Una aventura de conte explicarà un conte. Els alumnes de cinquè també instal·laran una paradeta solidària amb Càritas Taradell.

Les propostes continuaran a les 12 a l'edifici de Primària. També hi haurà portes obertes i paradetes de sisè, que serviran per finançar el viatge de final de curs, i les solidàries de cinquè. De 12 a 2, hi haurà exhibicions de les extraescolars: teatre, manualitats i escacs. A tres quarts d'1, es farà una gimcana de Phi-ntastic. De cara a les 2 del migdia, hi haurà l'arrossada popular, a càrrec del Graller Rialler.

Finalment, de 4 a 6 de la tarda, es farà el fi de festa amb les activitats de La Rutlla al pati. S'ha previst un espai de joc lliure per als més petits i un circuit de karts i tir amb arc per als més grans.

Des de Les Pinediques recorden que l'exhibició de l'extrescolar de dansa es farà més endavant, el 7 de juny.

Festa de la Primavera Pinediques